La Delegació Territorial de Tarragona recull tots els recursos del COPC i de la Delegació per actuar durant l’estat d’alarma per COVID-19

31-03-2020   |  Tarragona

Tots els recursos per a professionals de la salut i per a la ciutadania en un arxiu imprescindible.

La Delegació Territorial de Tarragona ha reunit, en un complet document, tots els recursos per actuar durant l’estat d’alarma per COVID-19. El recull ordena tota la informació que el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha generat per tal d’assistir els psicòlegs i psicòlogues per al seu exercici professional, però també tots els recursos destinats al benestar emocional de la ciutadania.

D’altra banda, la Junta Rectora de la Delegació de Tarragona també ha elaborat un conjunt de recursos per a la ciutadania, també inclosos en el recull. D’una banda, els de producció pròpia com els vídeos de consells i recomanacions per afrontar el confinament, les càpsules amb consells diaris per enfrontar el confinament, una rutina de relaxació, podcasts, articles, etc., i de l'altra les recomanacions com app i una selecció d’altres recursos que poden ser molt útils per al benestar de les persones que han de confinar-se a casa seva durant l’estat d’alarma.

Esperem que consulteu el document Tots els recursos del COPC enfront el COVID-19 a disposició dels professionals de la salut i de la ciutadania sempre que us faci falta.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC