Jornada amb James Choca: Estat actual del Rorschach i futur, intents d'agilitzar el seu ús, el 21 d’abril de 2017

21-03-2017   |  Barcelona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, en col·laboració amb la Societat Catalana del Rorschach i Mètodes Projectius (SCRIMP), organitzen una interessant jornada a càrrec del reconegut doctor en psicologia nord-americà James P. Choca.  

La Jornada amb James Choca: Estat actual del Rorschach i futur, intents d'agilitzar el seu ús, es realitzarà el 21 d’abril de 2017 a la Sala d’Actes de la seu de Barcelona del COPC.

James P. Choca és professor de la Roosvelt University de Chicago (EUA) i director del Servei de Psicologia del Lakeside Medical Center del Department d’Afers de Veterans, a més d’autor de diversos llibres com The Rorschach Inkblot Test: An Interpretive Guide for Clinicians (El test de taques de tinta de Rorschach: Una Guia d'Interpretació per als clínics), 2012.

La formació, de matí i tarda, programa diversos continguts. Al matí: història del Rorschach per a experts, el costat negatiu del Rorschach, el costat positiu del Rorschach, el procés de la mentalitat i el seguiment per contrastar percepcions i investigar barems i normes. A la tarda, Integrant informació, escrivint el report, preparant el Rorschach per al futur i, finalment, la presentació d'un cas: deu làmines i les quatre làmines de L'Herm.

 Oportunitats com aquesta no són freqüents i cal aprofitar-les. Per a ampliar la informació i per inscriure-us-hi, cal clicar aquest enllaç.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC