El COPC habilita un formulari per recollir les dades de psicòlegs i psicòlogues que vulguin col·laborar de manera solidària

24-03-2020   |  Barcelona

Amb aquest registre el COPC recopilarà les demandes de les persones que desitgin fer propostes solidàries

Davant la situació d’alarma produïda pel COVID19 i les consultes rebudes per part de professionals de la psicologia, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha habilitat un formulari amb la finalitat de recollir els suggeriments i les dades dels psicòlegs i psicòlogues que vulguin col·laborar de manera solidària.

Aquest formulari es dirigeix exclusivament a col·legiats i col·legiades que estiguin interessats a realitzar propostes solidàries. Així mateix, els professionals que hagin emplenat el formulari passaran a formar part d’una borsa de col·laboradors/ores amb la que donar resposta a possibles necessitats. 

Podeu consultar i emplenar el formulari prement aquest enllaç.

D'altra banda, recordem que actualment el COPC ja compta amb un servei d'assessorament psicològic on professionals experts en emergències atenen la ciutadania que presenti malestar emocional per tal de fer una primera contenció i redirigir-los als diferents serveis d’atenció psicològica existents.

Respecte al servei telefònic d'assessorament, el COPC vol remarcar que, ara per ara, compta amb recursos suficients per cobrir les diferents necessitats derivades del servei però es tindran en compte els professionals inscrits en el formulari en cas de necessitats futures.

Per a qualsevol altre dubte o suggeriment podeu contactar amb el COPC en els canals oficials: 

  • Telèfon: 932 478 650. De dilluns a dijous de 9.00 h a 18.00 h i divendres de 8.00 h a 15.00 h.
  • Correu electrònic:  copc@copc.cat   

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC