Davant el decret de l’estat d’alarma amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 el COPC necessita actualitzar les dades del directori professional

25-03-2020   |  Barcelona

L’objectiu és canalitzar les demandes de la ciutadania que requereixen algun tipus d’acompanyament o suport psicològic en aquests moments

Vols seguir en actiu amb teletreball? Actualitza les teves dades del directori perquè la ciutadania pugui contactar-te!

 

TIPS bàsics d'implementació de dades al directori professional - Alarma sanitària Covid-19

 

1. Ets psicòleg o psicòloga d’emergències i vols implementar les teves dades del directori per ser contactat/ada per la ciutadania?

Segueix els següents passos:
 
PAS 1: Entra a la teva àrea privada del web utilitzant el teu usuari i clau d’accés
PAS 2: Prem el desplegable “La meva zona privada” i accedeix a l’apartat “Les meves dades del directori
PAS 3: Per modificar les dades prem “Modificar i més informació
 
o accedeix directament al pas 4 mitjançant aquest enllaç a La meva zona privada » Les meves dades del directori professional
 
PAS 4: Els desplegables bàsis que cal que emplenis són:
• Àrea d’intervenció: Selecciona “Psicologia de les Emergències
• Metodologia: Selecciona “Online” (si vols oferir atenció a distància)
 
PAS 5: Accedeix a l’apartat “Les meves empreses” i omple el formulari amb les teves dades de contacte.
PAS 6: Selecciona l'opció “Desitjo que apareguin les meves dades al directori professional” de cada apartat que hagis modificat.
 
 
 

2. Ets psicòleg o psicòloga i vols aparèixer a les cerques de les persones que busquen un professional per fer les consultes des de casa?

En la situació actual hi pot haver persones confinades que volen serveis de psicòlegs i psicòlogues sense sortir de casa. En aquest cas, per tal que apareguis a les seves cerques al directori professional, cal que tinguis marcada l'opció Online a la teva fitxa professional. Si encara no ho has fet, actualitza la inforamció a La meva zona privada » Les meves dades del directori professional

 

 
 
En qualsevol dels casos, cal remarcar que és informació d’especial interès davant la situació actual l’opció de metodologia digital i estar en disposició d’una titulació oficial clínica i/o sanitària (PGS o PEPC).
 
Recorda que també tens disponible la següent guia que detalla pas per pas com completar el teu perfil del directori. Posa especial atenció a la pàgina 3 (metodologia) i pàgina 8 (titulació oficial), i assegura’t de tenir dades de contacte visibles!

En el cas que puguis atendre en modalitat en línia, et recordem que serà necessari que disposis de les competències tecnològiques bàsiques.

Davant qualsevol dubte o consulta, podeu contactar-nos a ocupacio@copc.cat

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC