El COPC elabora un document informatiu per als professionals de la psicologia per afrontar els efectes laborals i tributaris derivats del Covid-19

19-03-2020   |  Barcelona

El document, dirigit a professionals autònoms, empresaris o treballadors, informa de les principals novetats fins el dia d’avui.

En les darreres hores el COPC ha copsat la preocupació de les persones col·legiades pel que fa a la situació derivada del Covid-19 en els aspectes laborals i tributaris que poden tenir incidència en la prestació de serveis de psicologia ja sigui com a persones traballadores en règim d'autònoms, empresaris o treballadors.

És per això que, en línia amb les informacions emeses pel govern espanyol i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el COPC ha elaborat un document informatiu que exposa les mesures legislatives derivades de la situació actual i que pretén donar resposta a les preguntes rebudes.

Cal destacar que, amb aquest document, el COPC informa de les principals novetats fins el dia d’avui. Qualsevol altra novetat o modificació d’aquestes mesures d’interès per a la col·legiació, s’anirà publicant al web del COPC.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC