El conte infantil La Rosa contra el virus, un recurs per explicar la necessitat de confinament als fills i filles

16-03-2020   |  Barcelona

El COPC col·labora en el conte de Mercè Bermejo, publicat per Edicions Sentir. 

Els contes són un bon recurs per als psicòlegs i psicòlogues infantils, però també per als pares i mares que volen parlar de temes que poden ser difíciles d’entendre per als seus fills i filles. L’Editorial Sentir va començar a editar una col·lecció de contes inflantils il·lustrats, escrits per psicòlegs i psicòlogues, per ajudar els nens i nenes a entrendre fenòmens complexos o que suposen dificultats emocionals.

En l’actual context de confinament de la població a les seves llars, els pares i mares poden tenir necessitat d’explicar als seus fills i filles què són els virus i per què és necessària l’actual situació de confinament a causa del COVID19. Per aquest motiu, l’equip de la psicòloga Mercedes Bermejo s’ha posat a treballar intensament per poder publicar un conte per a nens La Rosa contra el virus, que pot ajudar molt a les famílies. El conte és un recurs gratuït, que la psicòloga i l’Editorial posen a disposició de tothom qui el pugui necessitar i de tothom qui el vulgui compartir.
 
El conte té versió en castellà i en català, gràcies a la col·laboració del COPM i del COPC. Esperem que el conte que teniu en aquest enllaç i en el document adjunt us ajudi en moments com aquest. Podeu descarregar aquí la versió en castellà

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC