Entrades amb descompte per a ‘Lou Salomé. El carácter de un gato’

16-03-2017   |  Barcelona

El teatre Porta 4 ofereix entrades amb descompte per als col·legiats/ades per veure l’obra ‘Lou Salomé. El carácter de un gato’. Les entrades són per les funcions del diumenge 19 de març a les 20.30 h i pel diumenge 26 de març a les 18.30 h.

El teatre Porta 4 ofereix entrades amb descompte per als col·legiats/ades per veure l’obra ‘Lou Salomé. El carácter de un gato’. Les entrades són per les funcions del diumenge 19 de març a les 20.30 h i pel diumenge 26 de març a les 18.30 h.

Els col·legiats/ades que vulguin assistir-hi han de fer la reserva a través del correu electrònic reserves@porta4.cat. El preu és de 10 € cada entrada per als col·legiats/ades, que poden anar amb 1 acompanyant que també té l’entrada a un preu de 10 €.

Lou Andreas Salomé va ser musa de grans intel·lectuals i artistes del seu temps, interlocutora i amiga de Nietzsche, Freud i el poeta Rilke. Pionera en l’art de ser ella mateixa va escriure més de 200 obres entre novel·les, assajos i articles psicoanalítics. La seva indiferència davant les convencions morals i una curiositat insaciable va representar un desafiament social en una de les èpoques de major esplendor de la cultura europea. “El mon sencer estava en erupció, I’esperit de la revolució ho impregnava tot: I’art, la ciència, la filosofia, a política, la moral… Tot era debatut, qüestionat”.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC