El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya aplica un pla de contingència i tanca les portes de totes les seves seus

16-03-2020   |  Barcelona

Us recomanem que totes les gestions que necessiteu, les feu per correu electrònic i us seran respostes per la mateixa via. El col·legi també atendrà demandes col·legials via telefònica.

El passat divendres 13 de març, el COPC va aplicar un conjunt de mesures excepcionals recollides en un pla de contingència, en atenció a la decisió de la Generalitat de Catalunya d’elevar a fase d’alerta del pla d’emergències PROCICAT, el pla per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.  

Davant la decisió del Govern espanyol de decretar l'estat d'alarma en tot el territori, el COPC ha actualitzat el pla de contingència per adequar-lo als nous escenaris i a les necessitats de cada moment.

En coherència amb les instruccions del govern espanyol i la Generalitat de Catalunya, el Col·legi tanca les seves portes en totes les seus però manté l'atenció col·legial per via telefònica. L'horari d'atenció telefònica de la seu de Barcelona serà de dilluns a dijous de 9.00 h a 18.00 h i divendres de 8.00 h a 15.00 h. Podeu consultar les mesures preses per les delegacions territorials i els seus horaris d'atenció en aquest enllaç

Us recomanem que totes les gestions que necessiteu, les feu per correu electrònic i us seran respostes per la mateixa via. La pàgina web del COPC posa a la vostra disposició les adreces de tots els departaments que integren el col·legi. A continuació, però, us indiquem les que entenem que poden ser del vostre especial interès:

 

En conseqüència, el servei de biblioteques del COPC també romandrà tancat en totes les delegacions territorials. En cas que actualment tingueu préstecs de documents, tot i que rebeu notificacions d'avís de finalització de termini, el seu retorn queda automàticament prorrogat fins a nou avís. D'altra banda, tant les recollides presencials de documents com els enviaments a domicili es gestionaran a partir del dia en que es reestableixi la normalitat. Per últim, les correccions informàtiques de tests només s'atendran en modalitat no presencial. Per a fer les vostres peticions, consulteu la Guia per a sol·licitar correccions de tests en modalitat no presencial.

A més, el COPC posposa sine die o anul·la totes les activitats presencials que tenia programades. Aquesta decisió afecta totes les activitats formatives, totes les reunions d’òrgans del Col·legi (com seccions o Grups de treball), totes les orientacions professionals, assessoraments fiscals o jurídics, les mediacions, etc.

Per últim, en coherència també amb les instruccions del Govern, s’habilita el teletreball per a la plantilla del COPC.

Esperem que els col·legiats i col·legiades sabran adaptar les seves necessitats als condicionants del pla de contingència. El Col·legi seguirà posant tot l’esforç i dedicació del seu cos de treball per respondre a totes les sol·licituds dels col·legiats i col·legiades.

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC