El COPC suspèn les activitats formatives dirigides als professionals sanitaris en compliment de la resolució del Departament de Salut

06-03-2020   |  Barcelona

La Generalitat de Catalunya fa pública una resolució on s'informa de les mesures preventives dirigides als professionals sanitaris entorn de la infecció del coronavirus (SARS-CoV2).

Durant el dia d’ahir, 5 de març, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va fer pública una resolució en relació a la protecció entorn de la infecció del coronavirus (SARS-CoV2). En aquesta resolució s’informava de l’adopció d’una sèrie de mesures preventives dirigides als professionals sanitaris amb la finalitat de minimitzar el seu risc de contagi i, a la vegada, evitar que es puguin convertir en una font de transmissió de la malaltia al col·lectiu que atenen.

Aquestes mesures inclouen la suspensió de totes les activitats formatives, siguin jornades, congressos, cursos o formacions similars a les quals puguin assistir professionals sanitaris. Per aquest motiu, el COPC s'ha vist obligat a cancel·lar les activitats formatives dirigides als professionals sanitaris programades per aquest cap de setmana

El departament de Formació del COPC contactarà amb les persones inscrites a les activitats afectades per aquesta mesura per informar-los degudament. S'estudiarà la possibilitat de reprogramar les activitats suspeses en funció de l'evolució de la situació d'alerta sanitària i de les consignes que les autoritats facin arribar en aquest sentit. Lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar.

Llegir la resolució del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC