La V edició del festival Psicurt arrenca amb un acte que presenta el vessant educatiu del festival

06-03-2020   |  Barcelona

Representants de l'Ajuntament de Tarragona i de la Generalitat van remarcar que segueixen donant suport al Psicurt per la seva aportació social i educativa a la societat.

El passat 4 de març, la seu de l'IMET (Institut Municipal d'Educació de Tarragona) va acollir la presentació de la cinquena edició del Psicurt - Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental als Centres Educatius de la província de Tarragona.
 
L'acte va comptar amb una taula de presentació formada pel Sr. Rafael Muñoz, inspector en cap adjunt del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Manel Castaño, Conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, el Sr. Josep Varo, Director del festival Psicurt i el Sr. Jaume Descarrega, membre de la Junta de Govern del COPC i coordinador de la Comissió de Cultura del col·legi. Els representants de l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat van remarcar que segueixen donant suport al Psicurt per la seva aportació social i educativa a la societat.
 
També van assistir-hi representants de Centres Educatius als que se'ls va presentar el festival i se'ls va informar de l'obertura de la secció Educurt, dedicada exclusivament a Centres Educatius de Primària, ESO i Batxillerat. En aquesta secció, els alumnes poden participar-hi presentant un curtmetratge realitzat per ells mateixos i que tracti temes relacionats amb la salut mental.
 
D'altra banda, se'ls van projectar un conjunt de curtmetratges acompanyats d'un debat dirigit pel Sr. Jaume Descarrega, que va comptar amb la participació de l'alumnat i els docents. Al debat, s'hi van tractar els temes de salut mental que es desprenen dels curtmetratges visualitzats.  

El mateix dia de la presentació, es va informar de la obertura del període d'inscripcions al festival Psicurt. Ja podeu consultar les bases del concurs i inscriure-us-hi prement aquest enllaç.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC