La Delegació Territorial de Lleida col·labora a la VII Setmana de la Psicologia de la UdL

20-02-2020   |  Lleida

L’esdeveniment té lloc els dies 5 i 6 de març a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

La VIII Setmana de la Psicologia, que es portarà a terme els dia 5 i 6 de Març de 2020 a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, consisteix en un conjunt de ponències i tallers sobre diverses temàtiques relacionades amb la Psicologia, en tots els seus àmbits d'aplicació, especialment el Sanitari, l'Educatiu i el Social. L'objectiu de la Setmana és fer arribar les aportacions de la Psicologia al conjunt de la comunitat universitària, al món professional i a la societat en general.

En l’organització de la Setmana de la Psicologia hi col·labora la Delegació Territorial de Lleida del COPC, cosa que es fa palesa amb la participació de Jaume L. Celma i Gemma Gallart en el programa de l’esdeveniment. El vicedegà segon de la Junta de Govern del COPC i president de la Delegació participarà en la inauguració de la Jornada, i la vocal farà una ponència, Autocura dels/de les professionals de la psicologia.

Enguany, la Setmana presenta 5 ponències, 10 tallers i una sessió de pòsters. Les ponències abordaran temes com la intervenció en l'abús sexual infantil o sexualitats alternatives, entre d'altres. Els tallers, que son espais amb grups de treball més reduïts, abordaran temes com el dany cerebral adquirit en la infantesa, la psicologia del trauma i dol, l'atenció psicològica a dones en situació de violència masclista, el trastorn límit de la personalitat i el suïcidi infantil i adolescent, el vincle, l'autoconeixement com a base de l'acció psicològica, la prostitució i el tràfic de persones, la psicologia perinatal, la intervenció en la dislèxia i altres trastorns de l'aprenentatge, i la intervenció psicològica en Joves Migrats Sols. A més, durant les pauses del matí i la tarda del dia 5, es portaran a terme sessions de pòsters, amb temàtiques com la relació entre narcisisme i benestar subjectiu, la neurobiologia de les addiccions tecnològiques, la intervenció amb persones amb Trastorn de l'Espectre Autista, la qualitat de vida en persones amb problemes de salut mental, i els tractaments psicològics en drogodependències.

Per a més informació sobre el programa i per a inscripcions, consulteu aquest enllaç al web de la VIII de la Psicologia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC