Les persones col·legiades poden gaudir d'una promoció exclusiva pel Seminari Magistral impartit pel Dr. Stephen Porges i la Dra. Sue Carter Porges

13-02-2020   |  Barcelona

El Seminari Magistral titulat La neurobiologia de les relacions basades en els afectes positius tindrà lloc els propers 8 i 9 de maig a Sitges.

Els propers 8 i 9 de maig, l'hotel Sunway Playa Golf de Sitges acollirà el Seminari Magistral La neurobiologia de les relacions basades en els afectes positiusorganitzat conjuntament per l'Editorial Eleftheria, l'Instituto Cuatro Ciclos i el departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 
 
La presentació del Seminari Magistral anirà a càrrec del Dr. Antoni Bulbena (UAB) i serà impartit pel Dr. Stephen Porges i la Dra. Sue Carter Porges. El conjunt de conferències seran impartides en anglès utilitzant el sistema de traducció professional simultània al castellà. Els col·legiats i col·legiades que així ho desitgin poden gaudir del 10% de descompte gràcies a la promoció exclusiva vàlida des de l'1 de febrer i fins el 15 de març de 2020. El codi de la promoció és TPV-COPC-10 i s'haurà d'insertar juntament amb les dades personals al moment de la inscipció.
 
Sobre els ponents
 
Stephen W. Porges, és el desenvolupador de la Teoria Polivagal, científic universitari distingit de la Universitat d'Indiana, on va fundar i dirigeix el Consorci d'Investigació d'Estrès Traumàtic. És professor de Psiquiatria a la Universitat de Carolina del Nord i professor emèrit de la Universitat d'Illinois a Chicago i de la Universitat de Maryland. Les investigacions publicades pel Dr. Poges superen les 400 i, a dia d'avui, ha estat citat més de 34.000 vegades.
 
Sue Carter, és la científica descobridora del rol de la oxitocina en la creació dels vincles afectius. Directora emèrita de l'Institut Kinsey, professora Rudy de Biologia i científica universitària distingida de la Universitat d'Indiana. També és professora emèrita de la Universitat d'Illinios a Chicago, on va codirigir el Brain-Body Center del departament de Psiquiatria. Les investigacions publicades per la Dra. C. Sue Carter superen les 350 i, a dia d'avui, ha estat citada més de 27.000 vegades.
 
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC