"Per un sí o per un no", a 15 € per a persones col·legiades i amb teatrefòrum el dia 4 de març

13-02-2020   |  Barcelona

El Teatre Akadèmia estrena la temporada de col·loquis de la Comissió de Cultura amb l’obra de Nathalie Sarraute.

El teatre Akadèmia de Barcelona presenta, del 26 de febrer al 2 de març l’obra Per un sí o per un no, de Nathalie Sarraute , sota la direcció d’Elena Fortuny. Del 27 de febrer al 8 de març, els col·legiats i col·legiades tenen un incentiu especial per anar-hi, l’entrada a només 15 euros, si compren l’entrada a través d’aquest enllaç als COPC Descomptes.

A més, el dia 4 de març, l’incentiu és doble, ja que a més del preu en promoció, la Comissió de Cultura del COPC programa un teatrefòrum moderat pel vocal de la Junta de Govern Jaume Descarrega, referent de la Comissió. El col·loqui, que començarà uns minuts després de la funció, es farà amb la companyia, Albert Tola -traductor i adaptador del text al català- i Josep Maria Panés, psicòleg clínic, psicoanalista i president de l'Associació Catalana d'Atenció Precoç (ACAP). Com és habitual en tots els teatrefòrums per a persones psicòlogues, el debat es preveu ric i profund.

Esperem la vostra assistència el proper 4 de març, a les 20.30 h, al Teatre Akadèmia. Si no podeu anar-hi, aprofiteu la promoció del 27 al 8 de març. Si encara dubteu, podeu llegir la sinopsi de l’obra per acabar-vos de decidir.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC