La Delegació Territorial de Tarragona del COPC commemora el Patró de la Psicologia convidant els seus col·legiats i col·legiades a la Festa Col·legial

13-02-2020   |  Tarragona

L’acte del 28 de febrer reconeix la carrera professional de les persones que porten 25 anys col·legiades i dona la benvinguda a les col·legiades l’any 2019.

 
El proper 28 de febrer, a la Casa Navàs de Reus, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC commemora el Patró de la Psicologia Juan Huarte de Saint Jean. La Festa de la Psicologia, a què la Delegació convida a tots els col·legiats i col·legiades de la demarcació de Tarragona, reconeixerà la trajectòria professional de les persones que porten més de 25 anys col·legiades, a qui se’ls lliurarà un diploma commemoratiu i un guardó, i es donarà la benvinguda a les que es van col·legiar durant el 2019.

Posteriorment, l’acte oferirà una visita guiada a la Casa Navàs, de l’arquitecte Domènech i Muntaner, que donarà pas al còctel i a la festa. Cal tenir en compte que per fer la vista guiada es recomana no portar calçat amb tacó d’agulla.

Per assistir a la Festa Col·legial cal haver-hi confirmat l’assistència. Per fer-ho, només cal escriure a copc.t@copc.cat o trucar al 977 21 41 02. Esperem la vostra confirmació abans del 24 de febrer!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC