La convocatòria d’ajuts 0’7 del COPC dobla el seu pressupost per donar suport a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris en què la psicologia és un pilar central

06-02-2020   |  Barcelona

El termini de presentació de projectes s'amplia fins al 30 d'abril de 2020. La resolució es notificarà durant el mes de maig.

Una any més, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya obre la convocatòria d’ajuts 0’7 per a projectes socials de cooperació al desenvolupament i/o projectes humanitaris relacionats amb l’àmbit de la psicologia. Enguany, tal com es va aprovar en els pressupostos del COPC per al 2020, la partida que s’hi destina augmenta a 20.000 €, el doble que l’any anterior.

El termini de presentació de projectes va del 6 de febrer al 30 d'abril de 2020, i s’hi poden presentar projectes nacionals i internacionals. Les entitats sol·licitants han de ser entitats sense ànim de lucre que millorin el benestar psicològic de les persones o de comunitats desafavorides, mitjançant la intervenció directa amb els beneficiaris, i el responsable del qual sigui psicòleg o psicòloga col·legiat.

Totes les condicions que han de complir les entitats per poder-s’hi presentar i el tipus de despeses que s’hi poden imputar, així com tota l’altra informació necessària, estan recollits a les bases de la convocatòria de 2020, que podeu consultar en aquest enllaç i en el document adjunt a la notícia. Per informació general, podeu contactar amb la secretària de seccions del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya: seccio@copc.cat

El COPC espera la màxima participació de projectes, ja que enguany n’hi pot haver més de beneficiaris, i l’ajut pot ser superior.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC