La Delegació Territorial de Tarragona organitza la segona sessió de Networking dels Grups de Treball de la demarcació

03-02-2020   |  Tarragona

L’activitat és oberta a tots els col·legiats i col·legiades que vulguin saber de primera mà quins són els Grups de Treball de la província de Tarragona, els seus objectius i com treballen.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC organitza, per al proper 19 de febrer, la segona sessió de networking dels Grups de Treball de la demarcació de Tarragona. L’activitat és oberta a tots els col·legiats i col·legiades que vulguin saber de primera mà quins són els Grups de Treball de la Delegació, els seus objectius i com treballen.

Els objectius de la trobada són, en primer lloc, donar a conèixer la naturalesa i els objectius dels diferents Grups de Treball de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. En segon lloc, crear un espai d'intercanvi d'idees i, per últim, potenciar el treball entre grups.

Podrem compartir plegats aquesta sessió de networking, Junta Rectora, membres de grups de treball i col·legiats i col·legiades interessats, el dimecres 19 de febrer de 19 a 21 h, a Tarragona ciutat, en un lloc que us comunicarem properament.

Reserva la teva plaça en aquest enllaç,  trucant al telèfon 977214102 o per correu electrònic a copc.t@copc.cat.

Us hi esperem!

  Etiquetes: Tarragona

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC