La Comissió de Psicoanàlisi del COPC organitza la Jornada: Perspectives psicoanalítiques en el segle XXI: Reflexions i experiències

30-01-2020   |  Barcelona

El 7 de març, la jornada programa una conferència del Dr. Peteiro i una taula rodona sobre experiències de treball psicoanalític en l’actualitat.

El proper 7 de març, a la Sala d’Actes del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona, la Comissió de Psicoanàlisi del COPC liderarà la Jornada Perspectives psicoanalítiques en el segle XXI: Reflexions i experiències. L’esdeveniment serà obert pel degà del COPC, el Dr. Mattioli, i per la presidenta de la Comissió de Psicoanàlisi, la Sra. Regina Bayo-Borrás, a les 9.45 del matí, a la Sala d’Actes de la seu del COACB del carrer Casp 130 de Barcelona.

Els objectius que desenvolupa el programa de la Jornada són la difusió d’algunes perspectives teoricoclíniques del pensament i de la pràctica psicoanalítica en l’actualitat. A més, també es vol oferir un espai de reflexió i intercanvi entre el públic assistent, les reflexions del qual seran recollides per elaborar un treball de Conclusions de la Jornada. Per últim, la Jornada pretén donar a conèixer treballs empírics que s’estan realitzant des de les diferents perspectives psicoanalítiques,  i oferir un espai de difusió i d’intercanvi entre professionals.

El programa de la Jornada, inclou una conferència del Dr. Peteiro i una taula rodona sobre experiències de treball psicoanalític a l’actualitat. Podeu consultar-lo en aquest enllaç a l’apartat de Formació del web, que també us permet inscriure-us gratuïtament a la Jornada.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC