Catàleg de la Biblioteca

El servei de préstec, tant presencial com a domicili, i la compra de fulls de respostes només funcionarà amb reserva i cita prèvia: un cop realitzada la comanda la vostra biblioteca contactarà amb vosaltres per concretar dia i hora de recollida. La resta de serveis continuaran sent en línia.

Filtre de cerca:

Consell de cerca: Consulta el llistat de tests psicològics, programes d'intervenció i jocs terapèutics amb tota la informació tècnica
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Adicción a internet y redes sociales : tratamiento psicológico / Mariano Chóliz, Clara Marco

Llibre - ISBN: 9788420669625
Signatura: 8.7.1 Cho
Publicació: Madrid : Alianza, 2012
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Humillación en las redes / Jon Ronson ; traducción de Carlos Abreu

Llibre - ISBN: 9788466657976
Signatura: 8.2 Ron
Publicació: Barcelona [etc.] : Ediciones B, 2015
Durant els últims tres anys l'autor d'aquest llibre no ha parat de viatjar per reunir-se amb persones que s'han vist exposades a l'escarni públic. Els humiliats són persones com qualsevol de nosaltres que un dia, a través de les xarxes socials, van fer un comentari desafortunat o un acudit que va resultar malinterpretat. Quan la pífia surt a la llum, la indignació general, en aquestes mateixes xarxes socials , cau sobre elles amb la violència d'un huracà i, en menys que canta un gall, una multitud enfurismada les destrossa, es mofa d'elles i les demonitza fins a fer-los perdre la feina i canviar per complet les seves vides. L'escarni públic ha renascut i recorre el món. La justícia ha estat democratitzada. La minoria silenciosa comença a manifestar-se en veu alta, però què diu tot això de nosaltres? Destaquem els defectes dels altres de manera implacable, definim els límits de la normalitat fent malbé les vides d'aquells que no se cenyeixen a les regles. Estem fent servir l'escarni (i la vergonya) com una mena de control social.
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

#Hiperconectados/ por Lucía Taboada

Llibre - ISBN: 9788408147077
Signatura: 2004 4.1 Tab
Publicació: Barcelona : Planeta, 2015

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC