Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Métodos de observación y análisis de los procesos educativos : materiales del II Seminario de Investigaciones Psicopedagógicas (octubre, 1980, Barcelona) / [organiza:] Instituto de Ciencias de la Educación. Universidad de Barcelona, Grupo de Investigaciones Psicopedagógicas. Universidad de Barcelona (E. Bassedas ... [et al.]) ; coordinador: César Coll

Jornades, Congressos i Seminaris - ISBN: 8475281516 :
Signatura: 6.2 Sem
Universitat de Barcelona. Institut de Ciències de l'Educació
Grupo de Investigaciones Psicopedagógicas (Barcelona)
Publicació: Barcelona : Institut de Ciències de l'Educació. Universitat de Barcelona : Edicions Universitat de Barcelona, 1985
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Observar : los sentidos en la construcción del conocimiento / Loredana Czerwinsky Domenis ; [traducción y adaptación, Sara Alcina Zayas]

Llibre - ISBN: 9788427719538
Signatura: 6.2.3 Cze
Publicació: Madrid: Narcea: Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Secretaría General Técnica, D.L. 2013

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC