Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Tractament en llibertat : els delegats d'assistència al menor = Tratamiento en libertad : los delegados de asistencia al menor / [Servei d'Acció Preventiva i d'Atenció no Institucionalitzada]

Llibre - ISBN: 8439303823
Signatura: 8.6 Cat
Catalunya. Servei d'Acció Preventiva i d'Atenció no Institucionalitzada
Publicació: [Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia. Direcció General de Protecció i Tutela de Menors, 1984]
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Metodologia d'intervenció en medi obert / Pere Amorós i Martí, coordinador ... [et al.]

Llibre - ISBN: 8439324138
Signatura: 8.6 Met
Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Catalunya)
Número d'edició: 1a ed.
Publicació: [Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, 1993

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC