Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Joventut, imatge corporal i trastorns alimentaris

Llibre
Signatura: 11.3 Jov
Catalunya. Secretaria General de Joventut
Publicació: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Secretaria General de Joventut, 1999
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

El Autoconcepto físico : psicología y educación / coordinador, Alfredo Goñi Grandmontagne

Llibre - ISBN: 9788436822465
Signatura: 11.1 Aut
Publicació: Madrid : Síntesis, cop. 2009
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Què li passa? : quan els transtorns del comportament alimentari entren a casa : Guia per a famílies / Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia ; directora i coordinadora de continguts, Cristina Carretero Jardí.

Guies
Signatura: 11.3 Que
Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia
Publicació: Barcelona : Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia, 2007.
Guia que va destinada a totes les famílies que malauradament tenen la malaltia a casa, per tal que el seu missatge acabi esdevenint una eina útil per vèncer el trastorn del comportament alimentari. Cada capítol parteix d'un relat testimonial, a partir del qual un equip de psicòlegs especialitzats en trastorns del comportament alimentari expliquen els símptomes i les conseqüències d'aquestes malalties i al mateix temps donen pautes que poden ajudar la família en el seu paper de coterapeuta.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC