Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Desviació, delinqüència i control social : apèndix de bibliografies temàtiques / Santiago Redondo

Llibre - ISBN: 843934466X
Signatura: 8.6 Red
Publicació: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Centre d' Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, 1998
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Humillación en las redes / Jon Ronson ; traducción de Carlos Abreu

Llibre - ISBN: 9788466657976
Signatura: 8.2 Ron
Publicació: Barcelona [etc.] : Ediciones B, 2015
Durant els últims tres anys l'autor d'aquest llibre no ha parat de viatjar per reunir-se amb persones que s'han vist exposades a l'escarni públic. Els humiliats són persones com qualsevol de nosaltres que un dia, a través de les xarxes socials, van fer un comentari desafortunat o un acudit que va resultar malinterpretat. Quan la pífia surt a la llum, la indignació general, en aquestes mateixes xarxes socials , cau sobre elles amb la violència d'un huracà i, en menys que canta un gall, una multitud enfurismada les destrossa, es mofa d'elles i les demonitza fins a fer-los perdre la feina i canviar per complet les seves vides. L'escarni públic ha renascut i recorre el món. La justícia ha estat democratitzada. La minoria silenciosa comença a manifestar-se en veu alta, però què diu tot això de nosaltres? Destaquem els defectes dels altres de manera implacable, definim els límits de la normalitat fent malbé les vides d'aquells que no se cenyeixen a les regles. Estem fent servir l'escarni (i la vergonya) com una mena de control social.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC