Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec dos dies a la setmana presencialment, el dimarts i el dijous. A més, cal tenir en compte que: 
  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.
  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment el dimarts i dijous, de 10 a 14 h, o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.
  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).
  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.
Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.

Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Foment de l'ocupació als ens locals : guia per a la detecció i l'anàlisi de bones pràctiques / [autors: Gilda Farrell i Samuel Thirion]

Llibre - ISBN: 8477946493
Signatura: 10.1.2 Far
Barcelona (Catalunya : Província). Àrea de Promoció Econòmica
Publicació: [Barcelona] : Diputació de Barcelona, Àrea de Promoció Econòmica, 1999
Matèries: Municipis , Ocupació

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC