Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Cómo estudiar al niño : introducción a los métodos de investigación / Ross Vasta ; edición a cargo de Jesús Palacios ; traducción de Susana Fae-Peters

Llibre - ISBN: 8432304344 (Si
Signatura: 2.1 Com
Número d'edició: 2ª ed.
Publicació: Madrid : Pablo del Río : Siglo XXI, 1987
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

La Cuestión escolar : críticas y alternativas / Jesús Palacios

Llibre - ISBN: 8476681720
Signatura: 6.2 Pal
Publicació: Barcelona : Laia, 1978

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC