Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Los Escritos técnicos de Freud : 1953-1954 / [Jacques Lacan] ; texto establecido por Jacques-Alain Miller ; [traducción de Rithee Cevasco y Vicente Mira Pascual]

Llibre - ISBN: 9501239713
Signatura: 3.2 Lac
Número d'edició: 1ª ed.
Publicació: Barcelona [etc.] : Paidós, 1981
Matèries: Psicoanàlisi
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Aun : 1972-1973 / [Jacques Lacan] ; texto establecido por Jacques-Alain Miller ; [traducción de Diana Rabinovich, Delmont-Mauri y Julieta Sucre]

Llibre - ISBN: 8475091067
Signatura: 3.2 Lac
Número d'edició: 1ª ed.
Publicació: Barcelona [etc.] : Paidós , 1981

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC