Catàleg de la Biblioteca

Fins a nou avís, la Biblioteca obre el servei de préstec dos dies a la setmana presencialment, el dimarts i el dijous de 10 a 16h, però us atén per telèfon o videoconferència de dilluns a dijous, de 9 a 19 h, i el divendres de 9 a 15 h.

D'altra banda, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dimarts i dijous de 10 a 16 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Reinventar las organizaciones : cómo crear organizaciones inspiradas en el siguiente estadio de la conciencia humana / Frederic Laloux ; [traducción: Andrea Maturana]

Llibre - ISBN: 9788416601059
Signatura: 10.1 Lal
10.1 Lal
10.1 Lal
10.1 Lal
Número d'edició: Quina edición: noviembre de 2017
Producció: Barcelona : Arpa, 2017
Reinventar las organizaciones de Frederic Laloux ha sacudido por completo el debate dominante en el ámbito del management al plantear la emergencia de un modelo organizativo radicalmente más productivo y más humano que aquellos a los que estamos acostumbrados. Gracias a los centenares de miles de lectores del libro, cada vez más organizaciones ―empresas, asociaciones sin ánimo de lucro, hospitales y colegios― exploran el llamado «modelo Teal» y adoptan prácticas basadas en la autogestión de los grupos de trabajo, la integridad de las personas y el carácter necesariamente evolutivo de la estrategia de empresa. Después del gran éxito de Reinventar las organizaciones, Laloux presenta una guía práctica ilustrada en la que, en un tono didáctico y ameno, explica sus ideas principales y relata numerosos casos de organizaciones que se han sumado al management Teal. ¡Descubre cómo es el trabajo del futuro!

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC