Catàleg de la Biblioteca

Mentre calgui aplicar mesures de prevenció de la pandèmia, la Biblioteca obre el servei de préstec quatre dies a la setmana presencialment, el dilluns i dimecres a la tarda (de 14 a 18 h) i el dimarts i el dijous al matí (de 10 a 14 h). A més, cal tenir en compte que:

  • Per recollir documents cal realitzar la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca contactarà amb vosaltres per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.

  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dilluns i dimecres de 14 a 18 h i dimarts i dijous de 10 a 14 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.

  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).

  • La consulta a sala resta aturada, fins a nou avís.

Per útim, recordem que com a mesures de prevenció en la transmissió del COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, fet que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents.


Filtre de cerca:

Consell de cerca: Prem aquí i consulta les preguntes freqüents de la Biblioteca
Esborrar filtres
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
estella vacía
(0 valoracions)

Adicciones tecnológicas : qué son y cómo tratarlas / Xavier Carbonell Sánchez (coord.)

Llibre - ISBN: 9788490770672
Signatura: 8.7 Adi
Publicació: Madrid : Síntesis, 2014
Las consultas públicas y privadas cada vez reciben más casos de adolescentes y de adultos que tienen problemas para controlar el uso de Internet, videojuegos, redes sociales o móviles. En este libro se muestra desde la experiencia clínica e investigadora de los autores la forma en que se puede ayudar a personas con este tipo de adicciones, siempre a partir de una orientación eminentemente práctica y basada en un enfoque cognitivo-conductual de las conductas adictivas. Por tanto, se trata de una obra especialmente dirigida a profesionales y a estudiantes de últimos cursos de Psicología interesados en el diagnóstico y en el tratamiento de las denominadas adicciones tecnológicas. No obstante, también resultará de utilidad a padres y educadores a modo de guía orientativa y de referencia.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC