La Delegació de Tarragona del COPC convoca la IV edició del concurs de fotografia 'L’ull de la psicologia'

Les persones col·legiades i precol·legiades d’arreu de Catalunya poden participar fins al 30 de setembre

La Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) convoca el IV Concurs de fotografia titulat L’ull de la psicologia. L’objectiu del concurs és donar a conèixer la visió personal que els col·legiats, col·legiades, precol·legiats i precol·legiades tenen sobre el que representa la psicologia. La convocatòria està oberta a les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, de totes les delegacions territorials.

El termini de presentació de les fotografies venç el dia 30 de setembre. Una vegada s’hauran rebut les fotografies, que han de ser recents i originals, el jurat realitzarà una preselecció de les 25 millors, que seran les que optaran als premis finals. El primer premi està dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros, i el tercer amb 150 euros. 

Les fotografies rebudes al concurs formaran part d’una exposició temporal, i les fotografies guanyadores, seran utilitzades per decorar la Delegació de Tarragona del COPC.

Finalment, en aquest enllaç podeu consultar les bases del concurs de 2022. 

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 977.21.41.02 o bé al correu electrònic copc.t@copc.cat.

Esperem la vostra participació!

Comparteix

Comparteix


La Delegació Territorial de Tarragona organitza la IV Jornada: “Psicologia de l'esport, el valor de la salut”
L’acte es farà el 6 de maig, de 9 a 14 h