Secció de Psicologia d'Emergències


A la Junta de Govern del dia 25 de gener de 2016 es va aprovar la creació de la Secció de Psicologia d'Emergències

La creació de la Secció de Psicologia d'Emergències neix d'una inquietud creixent a la societat, i en l'àmbit professional de la salut mental, davant situacions crítiques. Estem parlant esdeveniments limitats i/o massius pel que fa a número de persones i col·lectius afectats. Per exemple: accidents, atemptats, sinistres amb múltiples víctimes, homicidis, suïcidis, desastres naturals, etc.

Aquest incidents solen tenir un gran impacte en les persones, en la seva salut, i també repercuteix, i de quina manera, sobre la societat, generant en ocasions una gran alarma social.

Existeix una demanda emergent de la intervenció especialitzada a nivell psicològic davant aquests incidents. La Secció de Psicologia d'Emergències pretén donar resposta a moltes de les necessitats que es plantegen en aquest àmbit professional.

La Secció neix amb vocació d'aglutinar professionals de la Psicologia interessats en aquest àmbit d'intervenció, que permeti generar, compartir i divulgar coneixements i experiències.
 
 
Composició de la Junta de la Secció
NomCàrrec
Farners Cantalozella i Más Presidenta
Begoña Odriozola i Farré Vicepresidenta
Andreea Apostol Secretària
Gemma Ribera i Ureña Tresorera
Vanesa Clemente i Osuna Vocal
Andrés Cuartero i Barbanoj Vocal
Jordi Garcia i Sicard Vocal
Estefania Jiménez i Sánchez Vocal
Anna Romeu i Mateu Vocal
Marta Sánchez i Santacreu Vocal
 

Com a col·legiat/ada podeu inscriure-us a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España (www.cop.es), per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció corresponent del COPC.

 

Grups de Treball

 
No hi ha informació disponible en aquests moments
Accedeix com a col·legiat/a per sol·licitar la teva inscripció a aquesta secció.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC