Secció de Psicologia de l’Educació


 

La Secció de Psicologia de l'Educació està formada per professionals col·legiats que participant de forma activa en el Col·legi pretenen acostar-lo a les necessitats, i inquietuds que es puguin plantejar els membres de la Secció i que els poden afectar, així com promoure al Col·legi mateix diverses activitats útils i d'interès que facilitin l'exercici professional i ajudin a reforçar les funcions del Col·legi i de la Secció.

Quan parlem d'educació, a més de referir-nos a l'àmbit escolar, que és, per descomptat, una qüestió central, també ens referim a altres camps de l'educació com, per exemple, l'educació per a la salut, la formació ocupacional, l'educació social, la transició del món educatiu al món laboral, etc.


Composició de la Junta

Composició de la Junta període 2014-2018
NomCàrrec
Joaquim Serrabona i Mas President
Andrés González i Bellido Vicepresident
Mireia Sanz i Mir Secretària
Carmen Civit i Ruíz Tresorera
Leopold Carreras i Truñó Vocal
Flavio Castiglione i Méndez Vocal
Judit Miranda i Fernández Vocal
Elisabeth Montero i Martínez Vocal
Xavier Pérez i Aznar Vocal
Olga Piazuelo i Ferrer Vocal
 
 
 

Ponències i altres documents

 
 
AVALUACIÓ DIAGNÒSTICA D’ALTES CAPACITATS INTEL·LECTUALS. Document informatiu per a les famílies. IV Jornadas Nacionales de Altas Capacidades. Educación y creatividad Barcelona 2015
 
RESOLUCIÓ ENS/1546/2013, de 10 de juiol, d'atenció educativa a l'alumnat amb  altes capacitats. 
 

Com a col·legiat/ada podeu inscriure-us a les divisions professionals del Consejo General de la Psicología de España (www.cop.es), per fer-ho cal estar donat d’alta, prèviament, a la secció corresponent del COPC.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC