Servei d'Orientació i Assessorament Professional

SERVEI D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL DEL COPC

Si estàs buscant feina o en procés de reinvenció professional, tens l'oportunitat de concertar una entrevista personal per a resoldre tots els teus dubtes referents a aquest àmbit. És un servei pensat i dissenyat per al nostre col·lectiu, especialitzat en el mercat laboral vinculat a la psicologia.

Si no saps cap on tirar i necessites una orientació per delimitar millor el teu perfil professional, revisar les teves eines de presentació, la teva estratègia per arribar a les empreses o clients que busques, o fer qualsevol altra consulta vinculada a la construcció del teu futur professional, pots sol·licitar una orientació professional al Col·legi Oficial de Psicologia Catalunya.

 

Cada col·legiat i col·legiada pot rebre una orientació professional a l’any, ja que és un servei subvencionat pel COPC que ha estat recentment adequat per atendre cada situació:

  • Per als col·legiats/ades en situació d’atur amb quota especial, el servei és gratuït (la gratuïtat requereix estar donat d’alta a la borsa de treball i haver realitzat com a mínim un taller grupal de desenvolupament professional impartit pel COPC). 
  • Per als col·legiats/ades en situació d’atur sense quota especial i precol·legiats/ades, el servei d’orientació té un cost de 10 euros.
  • Per als col·legiats/ades actius que volen reorientar la seva carrera professional, el servei té un cost de 20 euros.

Nota 1 : Per aplicar la tarifa per a col·legiats en situació d’atur, cal aportar el document DARDO  (Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació) del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Nota 2 : En cas que no es pugui assistir a una sessió ja concertada, serà necessari avisar amb dos dies d’antelació per poder-ne reservar una de nova. En cas d’absència sense justificar i sense preavís, no es podrà tornar a reservar l'orientació.

Per a més informació i reserves, contacta amb atenció col·legial.

 

El COPC ofereix tallers grupals gratuïts d'orientació i assessorament professional, per a tots els col·legiats/ades

Aquest servei ofereix als col·legiats/des que es troben en una etapa de transició professional i busquen reforçar les seves competències, habilitats i estratègies per aconseguir un canvi professional amb major efectivitat.

Entre d'altres, es tractaran els següents punts:
 
  • Definició del projecte professional
  • Disseny d'un pla de màrqueting individual d'accés al mercat laboral
  • Metodologia i estratègies per aconseguir els objectius proposats
 

Les properes activitats programades són: 

 
16 d'octubre de 2018
 
22 d'octubre de 2018
 
 
27 de novembre de 2018
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC