Recursos d'Informació

Bases de Dades destacades
 
 
 
Altres tutorials d'ús de la plataforma. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per accedir a la base de dades cal
registrar-se amb un correu @copc.cat. 
 
 
Per visualitzar els vídeos tutorials és necessari tenir instal·lat WebEx. Consulta el manual d'instal·lació
                             
 
Bases de Dades
Us presentem un recull bases de dades com a recursos a l’hora de realitzar cerques de bibliografia (articles, tesis doctorals, comunicacions de congressos, materials docents, etc.) en accés obert o que la Biblioteca té subscrites.
 
BIBLIOPSIQUIS
Contingut: Repositori de Psiquiatria.com de documents electrònics, creada amb l'objectiu d'albergar i gestionar documentació digital sobre Psiquiatria, Psicologia i disciplines afins.
Tipus d'accés: obert (cal registrar-se)
 
DIALNET
Contingut: Portal de difusió de la producció científica hispana en ciències humanes i socials, creada per la Universidad de la Rioja.
Tipus d'accés: obert
 
DIPÒSIT DIGITAL de la UB
Contingut: És el repositori institucional de la Universitat de Barcelona que conté en format digital les publicacions en accés obert, derivades de l'activitat docent, investigadora i institucional del professorat i altres membres de la comunitat universitària.
Tipus d'accés: obert
 
DIPÒSIT DIGITAL de la UAB
Contingut: Eina a partir de la qual es recopila, gestiona, difon i preserva la producció científica, docent i institucional de la universitat alhora que recull documents digitals que formen part de les col·leccions de les biblioteques de la UAB o que les completen. Mostra una col·lecció organitzada, d'accés obert.
Tipus d'accés: obert
 
DOAJ (Directori Open Acces Journal)
Contingut: Directori en línia que indexa i ofereix accés a articles de revistes electròniques.
Tipus d'accés: obert
 
EBRARY
Contingut: Base de dades de llibre electrònics a text complet
Tipus d'accés: Àrea Privada/PC's Biblioteca
 
GOOGLE ACADÈMIC
Contingut: Buscador de Google especialitzat en articles de revistes científiques, enfocat al món acadèmic, conté un ampli conjunt de treballs d'investigació científica de diferents disciplines i en diferents formats de publicació.
Tipus d'accés: obert
 
MINDBANK
Contingut: Plataforma creada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), conté recursos sobre salut mental, abús de substàncies, discapacitat, salut general, drets humans i desenvolupament. La finalitat d'aquesta plataforma, emmarcada dins la iniciativa QualityRights de la OMS, és crear un espai d'accés global, que faciliti el diàleg, la promoció i la investigació en salut mental, per tal de garantir els serveis d'alta qualitat, que millorin l'atenció i la promoció dels drets humans.
Tipus d'accés: obert
 
PROQUEST PSYCHOLOGY JOURNALS
Contingut: Bases de dades que ofereix accés a les principals revistes de l'àmbit de la psicologia clínica, cognitiva, del desenvolupament, experimental, industrial, de la personalitat, fisiològica, psicobiològica, psicomètrica i psicologia social amb cobertura internacional, inclou, a més, tesis doctorals a text complet.
Tipus d'accés: Àrea Privada/PC's Biblioteca
 
PSICODOC
Contingut: Base de dades amb articles, comunicacions de congressos, ponències i capítols de llibres especialitzats en psicologia i ciències afins, amb cobertura geogràfica corresponent a Espanya i Amèrica Llatina, oferint textos en català, castellà, anglès i portuguès.
Tipus d'accés: Àrea Privada/PC's Biblioteca
 
PUBPSYCH
Contingut: ampli recurs d'informació sobre psicologia amb enfocament europeu, que promou l'accés obert a la informació i proporciona una alta cobertura internacional. Conté una extensa col·lecció d'articles, llibres, capítols de llibres, tesis i tests psicològics dels productors d'informació científica europeus i nord americans. L'accés és gratuït amb la darrera tecnologia en quant a motors de cerca, en quatre idiomes: anglès, francès, espanyol i alemany.
Tipus d'accés: obert
 
PSYKE
Contingut: Base de dades formada per les revistes espanyoles de la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid.
Tipus d'accés: obert
 
REDALYC
Contingut: Red de Revistas Científicas de América Latina, el Caribe, España y Portugal.
Tipus d'accés: obert
 
RIBERDIS
Contingut: Repositori sobre discapacitat d'accés lliure que té per finalitat recopilar i difondre la producció científica que es produeix a Iberoamèrica sobre discapacitat en format digital.
Tipus d'accés: Àrea Privada/PC's Biblioteca
 
SCIELO (Scientific Electronic Library Online)
Contingut: Biblioteca virtual formada per la col·lecció de revistes electròniques de ciències de la salut seleccionades d'acord amb uns criteris preestablerts. El projecte SCIELO pretén contribuir al desenvolupament de la investigació, augmentant la difusió de la producció científica nacional, millorant i ampliant els mitjans de publicació i avaluació.
Tipus d'accés: obert
 
SCIENTIA
Contingut: Plataforma digital d'accés obert a la literatura científica produïda pels professionals, personal investigador i docents que presten serveis a les entitats i centres que conformen el sistema sanitari públic de Catalunya. El repositori té voluntat de promoure l'accés lliure, permanent i gratuït als recursos derivats de la producció científica, sense barreres econòmiques ni restriccions derivades dels drets d'autor.
Tipus d'accés: obert
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC