Club Social Delegació de Girona

 

El Club Social de la Delegació de Girona neix amb la finalitat d’aportar activitats d’oci i lleure als col·legiats i col·legiades tot aprofitant els nous espais disponibles arran del canvi de seu. La intenció és potenciar la seu i la salut dels col·legiats mitjançant la programació d’activitats professionals i/o lúdiques.

A continuació podeu consultar les activitats programades per aquest trimestre de 2018.  Si estàs interessat/ada en participar en alguna d'elles, contacta amb el Club Social a través de clubsocial.gi@copc.cat

La Delegació de Girona del COPC ha elaborat un vídeo recull de les activitats del primer semestre de 2018, per tal que vegeu el clima de les activitats i el tarannà que prenen. Estem segurs que si el mireu, tindreu ganes de participar a les següents convocatòries.  Us hi esperem!

 

 

Activitats 1r trimestre 2018

Tea Time
Seguirem oferint el “Tea time” com mana la tradició acompanyat de “cookies” i prendrem el te amb la professora nativa Miss Susan, per practicar, millorar i aconseguir més fluïdesa en la llengua de Shakespeare. Converses, cinema V.O. en anglès, conferències TED subtitulades, i tot d'acord amb els interessos dels participants. Si estàs interessat/da farem una primera reunió per poder consolidar el grup el proper:

Data d'inici: 26 de gener
Hora: 17:00 h
Preu: 10€ al mes

Si prefereixes assistir als matins, vine també i digues-nos-ho!! Perquè el dia i horari s’acordarà entre els assistents.

Xerrada nutrició
Sabem que els diferents estats d'ànim ens poden dirigir cap a la preferència d'uns aliments o altres, però i l'alimentació pot influir a les nostres emocions? Doncs també! Precisament parlarem de quins aliments o dieta pot alterar el nostre benestar i quins hàbits alimentaris contribueixen a tenir una millor salut emocional.De la mà de Marta Expósito i Ferrer, nutricionista, postgraduada en medicina naturista, experta en nutrició cel·lular activa.

Data: 24 de gener
Hora: 18:00

Maridatge Vins i Poesia
Gaudeix d’un maridatge de vins acompanyats de poesies. La Cooperativa de vins i olis Empordàlia oferirà aquesta activitat. Pròximament us donarem més informació. Reserveu-ho a l’agenda!

Data: 2 de febrer
Hora: 19:45
Preu: 5€ per persona

Conferència Paleovida
La Paleovida és un estil de vida caracteritzat per la promoció dels circuits de recompensa naturals. Explica que el nostre cervell està dissenyat per a experimentar plaer quan duem a terme accions que asseguren la nostra supervivència i la de la nostra espècie com ara menjar, beure, moure'ns, el contacte físic i el sexe, però a causa dels estils de vida actuals, aquests poden interferir en els circuits de recompensa naturals generant alteracions i contribuint a la disminució de la nostra felicitat. Si vols saber-ne més, no et pots perdre la xerrada de Carlos Pérez, llicenciat en Magisteri d’Educació Física per la UAB, graduat en Fisioteràpia, coordinador del Màster de Psiconeuroinmunologia Clínica de la UdG i codirector de Regenera, empresa dedicada a la salut i la docència, professor del Màster de Medicina Natural de la Universitat de Santiago de Compostel·la i coautor dels llibres Pelotraining i Mis Recetas Paleovida.

Data: 13 de març
Hora: 19:00

Presentació de llibre i xerrada
Xerrada sobre POESIA I DEPRESSIÓ arran de la publicació del llibre ESQUITXOS DE L'ONYAR. El llibre consta d’un eix vertebrador: 130 poesies de la psicòloga, Dolors Vilamitjana en són els esquitxos poètics. Es tracta de reflexions simbòliques del cicle vital que parteixen d’un pretext: el riu Onyar i del tòpic vita flumen. A partir d’aquestes metàfores de l’existència humana, les espurnes fotogràfiques de Josep Burset emmarquen l’expressió poètica, hi donen profunditat i una dimensió dinàmica, com el pas del temps.

Data: 23 de març
Hora: 19:00

Grup de criança
Proposta de Grup de lectura de llibres sobre temàtica de criança. Des del Club Social us proposem un espai per aquells col·legiats/ades que estiguin interessats en compartir un espai amb altres col·legiats mares i/o pares i els seus fills per a la lectura de llibres sobre criança i psicologia.  Plantegem una dinàmica en la qual s’esculli un llibre amb temàtica de criança, el grup acordi una pauta de lectura i de forma setmanal / quinzenal es trobi per a parlar-ne, proposar dubtes o discutir punts de vista. S’ha elaborat una proposta inicial de llibres de lectura, totalment modificable a interès dels membres del grup:

  • El cerebro del niño de Daniel J. Siegel i Tina Payne Bryson (2012).
  • Sin gritos ni castigos de Sandra Ramírez (2016).
  • Disciplina sin làgrimas de Daniel Siegel i Tina Payne Bryson (2015).
  • La criança feliç de Rosa Jové (2011).
  • Dormir sin lágrimas de Rosa Jové (2007).

Si estàs interessat/ada en participar envia'ns un correu amb proposta d’horari i dia de la setmana preferible.

 

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC