Club Social Delegació Territorial de Girona

 

 

El Club Social de la Delegació Territorial de Girona neix amb la finalitat d’aportar activitats d’oci i lleure als col·legiats i col·legiades tot aprofitant els nous espais disponibles arran del canvi de seu. La intenció és potenciar la seu i la salut dels col·legiats i col·legtiades mitjançant la programació d’activitats professionals i/o lúdiques.

A continuació podeu consultar les activitats programades per aquest trimestre de 2019.  Si us interessa participar en alguna de les activitats, contacteu amb el Club Social a través de clubsocial.gi@copc.cat

La Delegació Territorial de Girona del COPC va elaborar un vídeo recull de les primeres activitats, per tal que vegeu el clima de les activitats i el tarannà que prenen. Estem segurs que si el mireu, tindreu ganes de participar a les següents convocatòries.  Us hi esperem!

 

 

 

Activitats del quart trimestre de 2019

 

Exposició

De l'11 d'octubre a l'11 de desembre

Seure o no seure

“Són cadires per seure?
Puc seure en aquesta cadira sense que es trenqui?
No són per seure, oi?
Si no són per seure, perquè són?”
 
Aquestes són algunes preguntes que el públic fa sovint quan veu les cadires de l'exposició per primera vegada. A l'artista, de vegades, li sorprèn que les hi facin, perquè l’activitat natural i quotidiana que fa amb aquest tipus de moble
l’ha portat a deixar de veure les cadires com un simple objecte per seure.
 
L'exposició de Fina Balp recull una mostra del que es pot fer amb una cadira quan deixem que la ment s'alliberi dels prejudicis i comencem a fer intervencions amb l'objectiu d'alterar, reutilitzar, transformar.
 

Sortida

9 de novembre de 2019
Visita a Lluèrnia, Olot

19.00 Punt de trobada a les portes de l’Ajuntament d’Olot
Recorregut pels carrers il·luminats de la vila

21.30 Sopar al restaurant “La Quinta Justa”
Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.

RESERVES: Enviar l’opció i comprovant de pagament a suport.gi@copc.cat

Visita + sopar
Preu per a col·legiat/ada: 12,00 €
Preu per a acompanyants: 26,90 €


*Menú infantil opcional (sol·licitar informació al 972 222 710 (Pilar)
*Possibilitat de trasllat amb bus d’anada i tornada des de Girona en cas que hi hagi suficients inscripcions. Sortida des de la Seu Territorial del COPC a Girona a les 18:00h

IBAN: ES71 0081 0086 0200 0103 4304
Data límit d’inscripció: 29 d’octubre de 2019l

 
 

Càpsules de cinema

Dins del marc del Club social i cultural de la Delegació Territorial de Girona del COPC, la psicòloga i psicoterapeuta psicoanalítica Raquel Vidal Arandes ens presenta pel·lícules que es projecten a la Delegació Territorial del COPC de Girona el darrer divendres de cada mes.

Aquestes «càpsules» de cinema d'autor/independent, han estat curosament seleccionades i presenten un contingut especialment interessant per a tots els nostres col·legiats i col·legiades. Després de les sessions hi haurà un espai pel diàleg i l'intercanvi d'opinions que puguin sorgir al voltant dels aspectes més destacables de les projeccions.


 

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC