Club Social Delegació Territorial de Girona

 

El Club Social de la Delegació Territorial de Girona neix amb la finalitat d’aportar activitats d’oci i lleure als col·legiats i col·legiades tot aprofitant els nous espais disponibles arran del canvi de seu. La intenció és potenciar la seu i la salut dels col·legiats mitjançant la programació d’activitats professionals i/o lúdiques.

A continuació podeu consultar les activitats programades per aquest trimestre de 2018.  Si us interessa participar en alguna de les activitats, contacteu amb el Club Social a través de clubsocial.gi@copc.cat

La Delegació Territorial de Girona del COPC ha elaborat un vídeo recull de les activitats del primer semestre de 2018, per tal que vegeu el clima de les activitats i el tarannà que prenen. Estem segurs que si el mireu, tindreu ganes de participar a les següents convocatòries.  Us hi esperem!

Activitats 1r trimestre 2019

Xerrades

17 gener 2019, 19.00 a 20.30 h
Es pot parlar de la banalitat del mal?
Ponent:
Narcís Juanola, Doctor en filosofia per la UB, catedràtic i professor, conferenciant i escriptor.
Plantejament i debat sobre la qüestió de l’existència del mal en la societat actual.

8 de març de 2019, 19.00 a 20.30 h
Els greixos en l’alimentació: els seus beneficis en la salut física i psíquica
Ponent: Dr. Santos Martín Martínez, llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de València. Doctor en medicina per la Universitat de Tübingen.
Els greixos, des de mitjans del segle passat, foren posats en dubte i relegats en favor del consum dels hidrats de carboni, sucres dels quals s’han derivat els aliments processats com a “lights”.

 

Càpsules de cinema

Dins del marc del Club social i cultural de la Delegació Territorial de Girona del COPC, la psicòloga i psicoterapeuta psicoanalítica Raquel Vidal Arandes ens presentarà entre els mesos d'abril i junydel 2019 un total de 3 pel·lícules que es projectaran a la Delegació Territorial del COPC de Girona el darrer divendres de cada mes. Teniu tota la informació en aquest adjunt.

Aquestes «càpsules» de cinema d'autor/independent, han estat curosament seleccionades i presenten un contingut especialment interessant per a tots els nostres col·legiats i col·legiades. Després de les sessions hi haurà un espai pel diàleg i l'intercanvi d'opinions que puguin sorgir al voltant dels aspectes més destacables de les projeccions.

  • 12 d'abril: Projecció de Canine, dirigida pel grec Yorgos Lanthimos.
  • 3 de maig: Projecció d' A family affair, de l'holandès Tom Fassaert.
  • 7 de juny: Projecció de Fourushandeh, (el client), de l'iranià Asghar Farhadi.

 

 

 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC