Última setmana per inscriure's al Curs d'Especialització en Psicologia Forense 2017-2018 fins el 14 de setembre

30-05-2017   |  Barcelona

El curs està adreçat a psicòlegs i psicòlogues que volen formar part d’un Torn d’Intervenció Professional o que volen especialitzar-se en àmbits concrets de la psicologia forense.

El Curs d'Especialització en Psicologia Forense 2017-2018 que organitza la Secció de Jurídica del COPC ja ha obert el període d’inscripcions. Curs està adreçat als psicòlegs i psicòlogues interessats en exercir com a perits dins del context judicial, i és un requisit recomanable per a formar part del Torn d'Intervenció Professional (TIP) de l'àmbit civil i penal.

La nova edició del Curs -de 250 hores de durada, dividides en 5 mòduls de 50 hores- s’ha programat de setembre de 2017 a maig de 2018, en horari de divendres tarda i dissabte matí. Els 5 mòduls del curs són: 1. Bàsic, 2. Civil, 3. Penal, 4. Pràctic, 5. Específics. Podeu consultar el programa complet de cada mòdul, els ponents, el preu i tota la informació del curs a la corresponent pàgina web del COPC.

D’altra banda, cadascun dels mòduls permet la matrícula per separat, de manera que els psicòlegs i psicòlogues interessats poden cursar només els mòduls de cada àmbit d’especialització que necessitin per a la seva carrera professional. El calendari de cada mòdul, els ponents i horaris, són també en l’enllaç anterior, però per inscriure’s a cada mòdul cal anar al corresponent enllaç, que us adjuntem a continuació amb la respectiva data d’inici:

22 de setembre 2017: Mòdul Bàsic

20 d’octubre 2017: Mòdul Penal

19 de gener 2018: Mòdul Civil

16 de febrer 2018: Mòdul Pràctic

13 d’abril 2018: Mòdul Específic

Cal tenir en compte que la matrícula del curs sencer admet pagament fraccionat, i que hi ha alguna sessió de dissabte en horari de matí i tarda. El període d'inscripció acaba el proper 14 de setembre.

Consulta els enllaços i inscriu-t’hi!
  Etiquetes: Formació , Jurídica

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC