Assaig obert del Cor del COPC perquè vinguis i comprovis que t’agradaria participar-hi

19-06-2017   |  Barcelona

El 26 de juny, a les 20.30 h, us esperem per cantar amb vosaltres i gaudir del moment

El Cor del COPC es va fundar fa prop de 2 anys, gràcies a la iniciativa i empenta de la seva directora, per tal que els col·legiats i col·legiades compartissin un espai de trobada no professional, però igualment cooperatiu i amb objectius comuns.

Per tal de dur-ho a terme, el Cor del COPC convida tots els col·legiats i a col·legiades a participar-hi. Només calen ganes de cantar cada dia millor -tan individualment com en conjunt-, de relaxar-se i passar-s’ho bé, i de tenir un espai de desconnexió. El repertori i la posada en escena és original i elegant, fonaments sobre els quals el Cor del COPC va construint una personalitat pròpia que es guanya, a cada actuació, el reconeixement de mes espectadors.

Gràcies a la generositat de la directora del Cor del COPC, la psicòloga i  la música Carme Maestre, i a les instal·lacions del Col·legi, el Cor és gratuït per als col·legiats i col·legiades que hi participen. A més, la iniciativa disposa del ple suport de la Junta de Govern, cosa que garanteix diverses actuacions anuals i un llarg recorregut per a la coral.

El dilluns 26 de juny -dia del segon aniversari de la formació del Cor- s’han programat assajos oberts del Cor del COPC per tal que qualsevol col·legiat/ada interessat pugui participar-hi i provar si li agradaria integrar-se al grup. L’horari és l’habitual, de 20.30 a 23 h.

Podeu fer extensiva la present convocatòria a familiars i amics, que seran molt benvinguts. Se sol·licita confirmació d’assistència a comunicacio@copc.cat abans d’assistir a l’assaig.

Us hi esperem amb ganes de cantar amb vosaltres!

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC