Cicle: Psicologia Coaching aplicada a la vida diària 2018. Conferència: Vull canviar!!...però com? Eines de la PNL pels processos de canvi.

Termini finalitzat
Categoria del curs: CICLE DE CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR18000933
Tots en algun moment hem volgut canviar coses a la nostra vida i, o no hem pogut, o ens ha resultat molt difícil. La Programació Neuro Lingüística es refereix a com organitzem les nostres percepcions a través del llenguatge i de la ment per crear la nostra realitat, ens acompanya per entendre quins canvis necessitem generar si volem viure millor i ens ofereix eines per treballar, entre altres, les nostres creences limitants i d'aquesta manera poder alliberar els recursos que tenim i dels que no som conscients. 
Apropar la psicologia coaching als col·legiats/des interessats i al públic en general mitjançant la seva aplicació a la vida diària.

 

Carles Rios

Carles Rios

Psicòleg Coach personal i executiu, certificat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Compagina la seva activitat professional en el món financer amb l'acompanyament a les persones mitjançant processos de coaching personal i executiu. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Diplomat en Ciencies Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili. Postgrau d'Especialització en Coaching Personal i Organitzacional per la Universitat Rovira i Virgili. Màster Practitioner en PNL. Coordinador del Grup de Treball Psicologia Coaching de Tarragona.
Victòria Garcia

Victòria Garcia

Psicòloga sanitària, certificada pel Ministeri de Sanitat. Coach personal i executiu, certificada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Compagina la seva activitat professional com a psicoterapeuta d'adults i adolescents amb processos de coaching i formació. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Llicenciada en Traducció i Interpretació (Francés i Alemany) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Psicologia clínica i de la Salut. Màster en Psicoteràpia. Postgrau d' Especialització en Coaching Personal i Organitzacional per la Universitat Rovira i Virgili i Màster Practitioner en PNL.
 
Avda. Ramón y Cajal, 11, 1r 2n
43001 Tarragona
Telèfon: 977214102
Data d'inici 06-11-2018
Data de fi 06-11-2018
Data d'inici de la inscripció 11-06-2018, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 06-11-2018, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 06-11-2018, 19:00 - 21:00
Tarragona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC