Jornada: Com treballa la Psicoanàlisi Relacional? Cas clínic

Termini finalitzat
Categoria del curs: JORNADA
Àrea: Interna
Referència: CR17000790

15.00-15.15 h. Entrega de documentació.

15.15-15.30 h.  Presentació dels vídeos: Es projectaran vídeos molt curts dels referents a Espanya del psicoanàlisi relacional: Joan Coderch, Alejandro Àvila, Ramón Riera, Rosa Velasco, Neri Daurella i Paco Sainz, els quals contestaran a la pregunta: Què és la psicoanàlisi relacional?. 

15.30-16.00 h.  Presentació del cas Clínic: Cas Jessica: “Com el microtrauma pot repercutir en els vincles relacionals”.

16.00-17.45 h.  Presentació dels conceptes bàsics de la Psicoteràpia relacional. Basant-se en el cas clínic, es comentaran i desenvoluparan els conceptes bàsics de la psicoteràpia relacional per mostrar com treballem des d'aquesta orientació.

17.45-18.00 h.  Pausa. 

18.00-20.00 h.  Supervisió del cas clínic per la psicoanalista Margaret Crastnopol; la qual participarà des de Seattle per Skype. Ens parlarà del concepte de microtrauma. També realitzarà la supervisió del Cas Jessica, de tal manera que ens permetrà conèixer quina és la seva perspectiva clínica i la manera com treballa.

20.00-21.00 h.  Taula rodona i debat amb el públic assistent.

La psicoteràpia relacional posa el focus en una relació, en la interacció i en el context del pacient. En la presentació anirem introduint els nous conceptes terapèutics per mostrar com es treballa des d'aquesta perspectiva amb l'objectiu és mostrar gràficament com s'apliquen a l'àrea clínica els conceptes teòrics de la psicoteràpia relacional; a través del Cas Jessica: “Com el microtrauma pot repercutir en els vincles relacionals”.
Aleksandra Misiolek

Aleksandra Misiolek

És llicenciada en psicologia i graduada en filologia anglesa, doctora en medicina (psiquiatria), Expert en Psicoteràpia Psicoanalítica per la Universitat de Salamanca i d'Expert en Psicoteràpia Intersubjetiva breu i focal pel IPR (Institut de Psicoteràpia Relacional). És psicoterapeuta acreditada per la EFPA EuroPsy), secretària de IARPP Espanya, membre de la IARPP Internacional- i membre del Comitè Psicoteràpia de Nens, Adolescents i pares de IARPP Internacional. És professora associada a la Universitat Mèdica de Silesia (SUM) a Polònia.
Luisa Vilardell

Luisa Vilardell

Llicenciada en Filología per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Psicología per la Universitat Ramón Llull de Barcelona. Postgrau Teòric-clínic en “Psicopatologia del nen, l’adolescent i la família des de la perspectiva relacional i psicoanalítica” . Màster de “Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica” (ACPP). Membre de la Asociación internacional de Psicoanàlisi y Psicoterapia Relacional (IARPP). Membre de la Secció de Psicoteràpia Relacional del Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). • Títol d´Expert en Psicoteràpia de Grup i Psicodrama.
Margaret Crastnopol

Margaret Crastnopol

És supervisora de psicoteràpia i membre associada del cos docent de l’Institut de William White de psiquiatria, psicologia i psicoanàlisi de la ciutat de Nueva York. És membre fundadora de l’Associació Internacional de psicoanàlisis relacional i psicoteràpia (IARPP), així com, supervisora clínica del departament de psiquiàtrica i ciències de la conducta i del departament de psicologia de la universitat de Washington, Seattle. És membre d’honor de l’Institut de Psicoteràpia Relacional (IPR) de Madrid i autora del llibre Micro-trauma: A Psychoanalytic Understanding of Cumulative Psychic Injury. Acava de publicar l’article: Acknowledging the Achilles' Heel: On the Micro-traumatic Impact of a Person's Actual Flaws, Deficits, and Vulnerabilities.
Margot Fusté

Margot Fusté

Llicenciada en psicologia i especialitzada en Psicoteràpia Psicoanalítica Relacional en el Centro Ágora Relacional de Madrid. Acreditada como Psicóloga General Sanitaria.
Nancy Castrillón

Nancy Castrillón

És llicenciada en Psicologia i màster en Neurorrehabilitació per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut Guttmann. Pertany a l’Associació Internacional de psicoanàlisis i psicoteràpia relacional (IARPP). Actualment està realitzant una investigació amb el departament de genètica de l’Hospital de Can Ruti de Badalona, sobre l’impacte emocional que té la malaltia de Neurofibromatosis tipo 1 en pacients adults.
 
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 09-03-2018
Data de fi 08-03-2018
Data d'inici de la inscripció 19-12-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 09-03-2018, 12:30:00
Preu Col·legiat/a COPC: 20,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 15,00 €
No col·legiat/a: 25,00 €
Precol·legiats/es: 15,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 15,00 €
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 6 hores
Sessions
Sessió 1 09-03-2018, 15:00 - 21:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC