Taller: Rol d'un psicòleg a un Centre d'Alt Rendiment

Termini finalitzat
Categoria del curs: TALLER
Àrea: Interna
Referència: CR17000489
Exposició i pràctica de tècniques d'intervenció centrades en l'ús de la consciència i la concentració com a eixos bàsics per a l'assoliment dels objectius plantejats, i en conseqüència, amb efectes positius sobre la confiança basada en el treball realitzat i els recursos adquirits.

• Conèixer el model de la "cadena de la consciència", model que es basa en la gestió de la comunicació i la metodologia de l'entrenador per aconseguir efectes conscients sobre la motivació, la concentració i la confiança dels esportistes.
• Aprendre a formular i aplicar objectius, que facilitin els efectes desitjats sobre la motivació, la concentració, la consciència i la confiança.
• Aprendre a incloure o aplicar instruccions sobre concentració juntament amb les instruccions relacionades amb la metodologia de treball presentada pels entrenadors.
• Identificar formes de corregir coherents amb els objectius i les instruccions de concentració, i que ajudin a fomentar la consciència sobre el procés d'aprenentatge.
• Aprendre estratègies per generar consciència a l'hora d'avaluar l'assoliment dels objectius plantejats.
• Aprendre a elaborar registres sobre els objectius i les claus atencionals seguides, en cerca de reforçar el treball conscient.
• Conèixer experiències aplicades en les quals s'ha intervingut en aquesta línia.
Joan Vives Ribó

Joan Vives Ribó

Llicenciat en Psicologia per la UB i Màster en Psicologia de l’Activitat Física i Esport per la UAB. Psicòleg del CAR a Sant Cugat del Vallès i Professor del Tecnocampus Mataró-Maresme de la UPF. Autor del llibre “Entrenando al entrenador. Ideas y trucos para una comunicación constructiva y eficaz” de l’Editorial Bubok
 
Avda. Ramón y Cajal, 11, 1r 2n
43001 Tarragona
Telèfon: 977214102
Data d'inici 18-11-2017
Data de fi 18-11-2017
Data d'inici de la inscripció 28-06-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 18-11-2017, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 3 hores
Sessions
Sessió 1 18-11-2017, 10:00 - 13:00
Tarragona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC