Conferència: Tècniques de PNL per l'afrontament de l’estrès

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000486
L'ésser humà ha entrat en un ritme d'activitats que moltes vegades el supera. Aquest factor s'ha incrementat des del segle XXI i segueix creixent exponencialment. Sovint oblidem qui som i prenem el paper de màquines en continu moviment o actuem de manera automàtica sense adonar-nos fent només el que s'espera que fem. Tots patim un grau d'estrès i això és ineludible però hi ha un tipus d'estrès que està sota control, és a dir, que tenim recursos (paciència, autocontrol, flexibilitat...) per poder manegar-lo i hi ha aquell estrès que ens desborda, ja que no comptem amb recursos adequats per fer-li front. La Programació Neurolingüística (PNL) pretén que la persona pugui controlar i guiar el seu comportament per aconseguir millors resultats, ser més eficients, més eficaços, més feliços i aconseguir superar-nos.
- Entendre la diferència entre la funció adequada de l'estrès i els efectes de l'estrès inadequat en la nostra vida.
- Conèixer algunes tècniques de PNL que ens ajudaran a l'autoconeixement i a gestionar millor els estats d'estrès en la vida quotidiana i a equilibrar el nostre estat intern.
Carles Rios

Carles Rios

Psicòleg Coach personal i executiu, certificat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Compagina la seva activitat professional en el món financer amb l'acompanyament a les persones mitjançant processos de coaching personal i executiu. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Diplomat en Ciencies Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili. Postgrau d'Especialització en Coaching Personal i Organitzacional per la Universitat Rovira i Virgili. Màster Practitioner en PNL. Coordinador del Grup de Treball Psicologia Coaching de Tarragona.
Victòria Garcia

Victòria Garcia

Psicòloga sanitària, certificada pel Ministeri de Sanitat. Coach personal i executiu, certificada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Compagina la seva activitat professional com a psicoterapeuta d'adults i adolescents amb processos de coaching i formació. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Llicenciada en Traducció i Interpretació (Francés i Alemany) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Psicologia clínica i de la Salut. Màster en Psicoteràpia. Postgrau d' Especialització en Coaching Personal i Organitzacional per la Universitat Rovira i Virgili i Màster Practitioner en PNL.
 
Avda. Ramón y Cajal, 11, 1r 2n
43001 Tarragona
Telèfon: 977214102
Data d'inici 07-11-2017
Data de fi 07-11-2017
Data d'inici de la inscripció 28-06-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 07-11-2017, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 3 hores
Sessions
Sessió 1 07-11-2017, 18:00 - 21:00
Tarragona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC