Jornada: Reunió d'Hivern de la Societat Catalana de Neuropsicologia 2017 “Aplicacions de l’estimulació cerebral no invasiva en neuropsicologia clínica i en investigació” (Streaming delegacions)

Termini finalitzat
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR17000376
 

El grup d’investigació Cognitive NeuroLab (Grup de recerca en Neuropsicologia i Neurociència) presentarà el seu estudi sobre els mecanismes neurals subjacents a diferents processos cognitius mitjançant l’ús de tècniques d’estimulació cerebral no invasiva (NIBS de l’anglès non invasive brain stimulation). Les seves principals línies d’investigació són les següents:

 

  1. Estudi de les bases neurals del control cognitiu i de la interferència emocional sobre el processament de la informació.
  2. Dissociació de les bases neurals dels components afectiu i cognitiu de la teoria de la ment.
  3. Estimulació i rehabilitació de les funcions cognitives en el dany cerebral adquirit i les malalties neurodegeneratives.
  4. Estudi de les bases neurals de la conducta alimentària i aplicació terapèutica de les tècniques d’estimulació cerebral no invasives en obesitat i d’altres trastorns de la conducta alimentària.
  5. Millora cognitiva mitjançant l’estimulació magnètica transcranial.

 

Presentació de l’acte a càrrec de Maria Angels Jurado, representant de la Societat Catalana de Neuropsicologia i de Oscar Pino, representant de la Secció de Neuropsicologia del COPC.

Presentació del grup (directors del grup de recerca en Neuropsicologia i Neurociència):

Dra. Elena Muñoz Marrón

Dr. Diego Redolar Ripoll

Presentació de treballs:

Dra. Raquel Viejo Sobera:

Interferència emocional sobre el processament de la informació.  Estudi dels processos cognitius mitjançant estimulació magnètica transcranial.

Marc Palaus Gallego: 

Millora cognitiva mitjançant estimulació magnètica transcranial i entrenament amb videojocs: Efectes sinèrgics.

 

 

Invitació de la Societat Catalana de Neuropsicologia  al grup d’investigació Cognitive NeuroLab (Grup de recerca en Neuropsicologia i Neurociència). L’objectiu principal és l’estudi dels mecanismes neurals subjacents a diferents processos cognitius mitjançant l’ús de tècniques d’estimulació cerebral no invasiva (NIBS de l’anglès non invasive brain stimulation).
Elena Muñoz

Elena Muñoz

Directora Neuropsicologia i Neurociència Aplicada
Diego Redolar

Diego Redolar

Director Neurociència bàsica
Maria Àngels Jurado

Maria Àngels Jurado

Societat Catalana de Neuropsicologia
Óscar Pino

Óscar Pino

Hospital Benito Menni CASM - Servei Psiquiatria HGG. Universitat de Barcelona. President de la Secció de Neuropsicologia del COPC.
Aquesta activitat es podrà seguir en directe des de les delegacions de Girona i Lleida . Per assistir a l'activitat cal contactar prèviament amb cadascuna de les delegacions.
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 14-12-2017
Data de fi 14-12-2017
Data d'inici de la inscripció 02-06-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 14-12-2017, 17:30:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 14-12-2017, 18:30 - 20:30
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC