Taula Rodona: Intel·ligència Artificial vs. Intel·ligència Biològica: realment les màquines són intel·ligents?

Termini finalitzat
Categoria del curs: TAULA RODONA
Àrea: Interna
Referència: CR17000284
Durant els darrers anys estem rebent múltiples informacions sobre aparells elèctrics, robots i cotxes que se´ls hi posa l'etiqueta d´una característica pròpiament humana com es la intel·ligència. Marketing o realitat? Present o futur? Aquest debat pretén posar de manifest els avenços actuals de la Intel·ligència Artificial i fins a quin punt aquests poden ser equiparables a la intel·ligència humana.
 
 

L'activitat es realitzarà al CCCB (Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona) : Carrer de Montalegre nº 5, 08001, Barcelona

 
Carles Soriano

Carles Soriano

Neuropsicòleg i investigador del Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge-IDIBELL, on dirigeix el Laboratori de Neuroimatge i Salut Mental. Les seves línies de investigació se centren en l’estudi dels correlats neurobiològics de la malaltia mental mitjançant tècniques de neuroimatge, amb especial èmfasis en la translació a l’àmbit clínic dels resultats dels seus estudis mitjançant la identificació de biomarcadors de resposta terapèutica i el desenvolupament d’estratègies de intervenció no invasives basades en l’ús de les tècniques de neuroimatge. Ha publicat més de 100 articles en revistes Internacionals i és investigador principal de diversos projectes nacionals e internacionals.
Óscar Pino

Óscar Pino

Hospital Benito Menni CASM - Servei Psiquiatria HGG. Universitat de Barcelona. President de la Secció de Neuropsicologia del COPC.
Ulises Cortés

Ulises Cortés

Catedràtic i investigador de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El seu enfocament actual se centra a diverses àrees de la intel·ligència artificial en la informàtica, incloent l'adquisició de coneixements i la formació de conceptes en sistemes basats ​​en el coneixement, l'aprenentatge automàtic i els agents intel·ligents autònoms. El professor Cortès és membre fundador del Grup de Coneixement, Enginyeria i Aprenentatge de Màquines de la Universitat Politècnica de Catalunya; I l'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial. Té una carrera total de 55 publicacions indexades de la revista i ha presentat més de 150 articles en conferències i tallers internacionals. És responsable d’un grup d’Intel·ligència Artificial al Barcelona Supercomputing Center.
 
08001, BARCELONA (BARCELONA, ESPANYA)
Data d'inici 09-05-2017
Data de fi 09-05-2017
Data d'inici de la inscripció 24-02-2017, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 09-05-2017, 13:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Sessions
Sessió 1 09-05-2017, 19:00 - 21:00
Externa

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC