Jornada: Reunió d'Hivern de la Societat Catalana de Neuropsicologia 2019

Places disponibles
Inscripció gratuïta
Categoria del curs: CONFERÈNCIES
Àrea: Interna
Referència: CR19001665

El grup d’investigació Neuropsicologia de la Universitat de Barcelona presentarà les seves principals línies de recerca i la seva evolució, així com les aportacions més rellevants que el grup ha fet en l’avenç científic bàsic i les repercussions clíniques.

El grup Neuropsicologia de la Universitat de Barcelona fou reconegut com a grup de recerca consolidat per la Generalitat de Catalunya  l’any 1995. Des del seu inici fins la actualitat, ha treballat en l’estudi de les relacions cervell-conducta tot emprant la ressonància magnètica cerebral com a principal tècnica.

 

Presentació de l'acte a càrrec d'Olga Bruna, membre de la junta de la SCNPS. 

Presentació del grup a càrrec de la Dra. Carme Junqué.

Presentació de treball a càrrec del Doctorand Doctorand Kilian Abellaneda.

Caracterització de les xarxes neurals associades a l'envelliment cognitiu mitjançant la neuroimatge i l'estimulació cerebral no invasiva

Invitació de la Societat Catalana de Neuropsicologia  al grup d’investigació Neuropsicologia de la Universitat de Barcelona. L’objectiu principal és l’estudi de les relacions cervell-conducta tot emprant la ressonància magnètica cerebral com a principal tècnica

 

Carme Junqué

Carme Junqué

Catedràtica de Neuropsicologia, departament de Medicina, Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona. Coordinadora del grup de recerca consolidat ‘’Neuropsicologia” per la Generalitat de Catalunya el 1995. Coautora de més de 300 articles indexats a la WEB of Science (WOS), 6 manuals i més de 40 capítols de llibre, centrats fonamentalment en l’àmbit de la neuropsicologia i neuroimatge.
Kilian Abellaneda

Kilian Abellaneda

Doctorand en medicina i recerca translacional, especialitat en neurociències clíniques i experimentals (UB). Màster en neurociències (UB) i graduat en psicologia (UAB). Durant la realització del seu doctorat ha fet dues estances de recerca al Berenson-Allen Center for Noninvasive Brain Stimulation, centre associat a Harvard Medical School. Ha realitzat cursos d’especialització en tècniques d’estimulació cerebral no invasiva al New York City College, al Georg-August-Universitat Göttingen i a Harvard Medical School. La seva activitat de recerca es centra en la combinació de la neuroimatge amb les tècniques d'estimulació cerebral no invasiva per tal de caracteritzar i optimitzar els mecanismes neurals subjacents a l'envelliment cognitiu.
 
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
C/ Rocafort, 129 - 08015 Barcelona
Telèfon: 932.478.650
Fax: 932.478.654
Data d'inici 12-12-2019
Data de fi 12-12-2019
Data d'inici de la inscripció 07-10-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 05-12-2019, 20:00:00
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 2 hores
Sessions
Sessió 1 12-12-2019, 19:00 - 21:00
Barcelona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC