Curs: Valoració d'interferències parentals en el processos de separació i divorci i la pràctica pericial

Places disponibles
Categoria del curs: CURS
Àrea: Interna
Referència: CR19001618
 1: Les Interferències Parentals

- Tipologia d'interferències parentals
- Contexts familiars en els quals es donen les IIPP

2: Conseqüències de les IIPP en la família

- Conseqüències psicològiques en els fills
- Conseqüències en els progenitors

3: Les IIPP i la valoració del règim de custòdia; implicacions en l'informe pericial
L'objectiu del present curs és conèixer que són les interferències parentals, els tipus d'interferències que hi ha, com detectar-les i avaluar-les, així com les repercussions a nivell psicològic i emocional per als fills, en el context professional del psicòleg forense i l'informe pericial.
 
 L'edifici on està situat la Delegació de Tarragona del COPC no es troba actualment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
Andrea Riera

Andrea Riera

Llicenciada en Psicologia, postgrau en peritatge psicològic forense, curs d'especialitat en teràpia familiar sistèmica, i curs d'especialitat en criminalitat violenta. Experiència en serveis públics: coordinació en servei IPI (Itineraris de Protecció Individualitzats, amb menors tutelats) i en servei tècnic de punt trobada. Experiència en àmbit privat i per designació judicial: pericials en dret penal i família. Assessorament i teràpia familiar, infanto-juvenil i d'adults, i en processos de separació i divorci. Actualment; psicòloga al projecte fils (fundació IRES) i pràctica privada.
Mª del Pilar Bonasa

Mª del Pilar Bonasa

Llicenciada i Doctora en Psicologia. Directora i psicòloga en Centre de Diagnòstic Tarragona amb funcions relatives als àmbits de gestió, àmbit sanitari, àmbit jurídic i forense. Professora associada del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) als ensenyaments de Psicologia, Treball Social, Relacions laborals i ocupació, i Enginyeria Química. Professora del Màster d’Intervenció Psicosocial de la Universitat de Barcelona (UB) i del Màster de Neuropsiquiatría y Psicología Infanto-Juvenil de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Docent en d’altres cursos relatius a l’àmbit psicològic. Tutora de pràctiques del Grau en Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), del Màster de Psicologia General Sanitària de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i del Màster en Psicologia Clínica, Legal i Forense de la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctorat en Salut, Psicologia i Psiquiatria. Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en l’àrea de coneixement de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic. Màster Universitari en Avaluació i Mesura de la Conducta. Màster en Neuropsicologia Clínica. Màster en Direcció i Gestió de RRHH. Diploma d’especialització en Formació Universitària: Docència, investigació i gestió. Especialista Universitari en Docència universitària. Experta en Psicologia Forense acreditada pel COPC, el COP-M i l’Asociación Española de Psicología Jurídica y Forense (SEPJF). Membre del Torn d’Intervenció Psicològica (TIP) de Psicòlegs Pèrits del COPC i del TIP per a l’avaluació de l’ús de l’arma de foc i els processos per a l’accés, la promoció i la mobilitat de les policies locals de Catalunya, també del COPC. Membre de la Divisió de Psicologia Jurídica del Consejo General de Colegios Oficiales de Psicólogos de España (PsiJur), de l’Associació Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense (AEPJF) i de l’Associació Científica Espanyola de Psicologia Social (SCEPS).
 
Per inscriure’t a l’activitat llegeix atentament i segueix els passos que trobes a continuació:

 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i ja has validat les teves dades a la web : INSCRIU-TE
 • Si ets col·legiat/ada o precol·legiat/ada i NO has validat les teves dades a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada) i NO t’has registrat a la web:
  • Primer, INICIA SESSIÓ i registra't
  • Segon, fes clic a la pestanya INSCRIPCIÓ de l'activitat que t'interessa i confirma la inscripció
 • Si ets usuari/ària (persona no col·legiada i ja t’ha registrat a la web: INSCRIU-TE

Un cop t'hagis resgistrat, ja podràs inscriure't a les activitats formatives del teu interès i realitzar diferents gestions.

Per assistir a les activitats formatives del COPC és indispensable haver-se inscrit prèviament i portar el document d’inscripció corresponent imprès o en format digital al telèfon mòbil. Si no es compleix aquest requisit, no es permetrà l’entrada a l’activitat.

Iniciar sessió a l'àrea privada
Avda. Ramón y Cajal, 11, 1r 2n
43001 Tarragona
Telèfon: 977214102
Data d'inici 13-12-2019
Data de fi 13-12-2019
Data d'inici de la inscripció 08-07-2019, 00:00:00
Data de fi de la inscripció 05-12-2019, 20:00:00
Preu Col·legiat/a COPC: 64,00 €
Estudiants de grau de Psicologia: 48,00 €
No col·legiat/a: 120,00 €
Precol·legiats/es: 48,00 €
Col·legiats/ades amb bonificació especial per atur: 48,00 €
Modalitat Presencial
Estat Obert
Formació necessària
 
Durada 8 hores
Sessions
Sessió 1 13-12-2019, 10:00 - 14:00
Tarragona - Sala d'actes
Sessió 2 13-12-2019, 15:00 - 19:00
Tarragona - Sala d'actes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC