L'òpera Rigoletto, ara a un preu excepcional per als col·legiats

09-03-2017   |  Barcelona

Gaudiran de les entrades a tan sols 60 euros, a les zones del teatre des de la 2B fins a la 5 (incloses)

Els col·legiats del COPC gaudiran d'una oportunitat única per disfrutar de l'òpera Rigoletto, de Giuseppe Verdi, que es representarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, en la representació que tindrà lloc el dia 21 de març, dimarts.

És molt especial per molts motius: és el dia d’estrena d’una òpera que tothom coneix i vol veure, és el debut del tenor Javier Camarena com a Duc de Màntua, fragments famosíssims com La donna è mobile...

Els col·legiats gaudiran de les entrades a tan sols 60 euros, a les zones del teatre des de la 2B fins a la 5 (incloses). Sense el descompte, el preu d'aquestes entrades varia des dels 205 euros fins als 87 euros. Es tracta per tant d'una oportunitat única per gaudir d'aquesta obra excepcional en un teatre incomparable a un preu molt aasequible. l'oferta està limitada a un màxim de 30 entrades, i es podran adquirir des d'avui fins el dia 15 de març a les 12 de la nit com a molt tard.

  • Per beneficiar-vos de la promoció heu d'introduir els codis de descompte que trobareu en aquest enllaç, en el moment de comprar les entrades online.
  • Per obtenir més informació sobre l'obra i accedir a la compra de les entrades visiteu aquesta pàgina.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC