L’Agència Estatal d’Investigació finançarà recerca bàsica, aplicada i projectes de col·laboració publicoprivada per fomentar la innovació

19-09-2019   |  Barcelona

Es preveuen dues convocatòries per a projectes R+D+i: la primera, de 432 milions d’euros en subvencions, la segona, de 190 milions en crèdits per a innovació.

El Consell de Ministres del Gobierno de España va aprovar, el 30 d’agost, dues convocatòries per a projectes de recerca i innovació finançades per l’Agència Estatal d’Investigació. La primera convocatòria, de 432 milions d’euros en subvencions per a projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), té dues modalitats: “generació de coneixement” i “reptes investigació”, que desenvolupen recerca bàsica i aplicada. La segona convocatòria, de 190 milions d’euros, és per a crèdits a la innovació en col·laboració publicoprivada..

L’Agència Estatal d’Investigació encara no ha emès cap informació sobre el calendari de publicació i sol·licitud, els tràmits a seguir o les condicions per sol·licitar les subvencions o crèdits, però podeu fer-ne el seguiment a través de la seva pàgina web.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC