El seminari Periodisme i gènere, coorganitzat per la Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, reflexiona sobre el periodisme per a la igualtat de gènere

17-02-2017   |  Lleida

L’acte tindrà lloc dimarts 28 de febrer, i programa una conferència i una taula de diàleg

La Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya coorganitza, conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Ajuntament de Lleida, el seminari Periodisme i gènere. L’acte, que se celebrarà a la Sala Alfred Perenya de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida (Av. Blondel, 64) el 28 de febrer, començarà a les 9.30 h amb la conferència La imatge de les dones als mitjans de comunicació de Joana Gallego, directora de l’Observatori d’Igualtat de la UAB. A continuació, a les 10.30 h, la taula de diàleg El tractament de la violència masclista als mitjans de comunicació permetrà compartir els punts de vista de diversos professionals vinculats als àmbits judicial, dels mitjans de comunicació, policial i psicosocial.
 
El seminari s'emmarca i coincideix amb la desena edició del Premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere a Lleida, els guanyadors i/o guanyadores del qual es faran públics el dia 2 de març, i que rebran els premis en un acte programat el 15 de març al Saló de Plens de la Paeria.

Els horaris, ponents, temàtica i tota la informació necessària del seminari Periodisme i gènere és en aquest document adjunt. i en aquest enllaç al web de la  Paeria. L’acte és gratuït prèvia inscripció, al telèfon 973230437 de la Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC