Seminari internacional: desenvolupament organitzacional i consultoria de processos

09-03-2017   |  Barcelona

El seminari està orientat a professionals de Recursos Humans, Consultoria, Enginyeria, Economia, Informàtica i Anàlisi de Sistemes, Treball Social, Psicologia, Sociologia, i professionals vinculats al món de les organitzacions privades, públiques i ONG

El Professor Itamar Rogovsky, Ph.D. és un reconegut líder mundial en l'àrea del Desenvolupament Organitzacional i Gestió del Canvi i les seves aportacions són extensament estudiades i utilitzades, algunes d'elles considerades pioneres en les àrees de la seva competència.  Es tracta d'una acció formativa de qualitat, única en el seu gènere. S'hi van formar la majoria dels consultors organitzacionals d'Espanya i gairebé la totalitat dels consultors de Catalunya, així com també la majoria dels catedràtics de DO d'Espanya.

El seminari està orientat a professionals de Recursos Humans, Consultoria, Enginyeria, Economia, Informàtica i Anàlisi de Sistemes, Treball Social, Psicologia, Sociologia, i professionals vinculats al món de les organitzacions privades, públiques i ONG en les àrees d'Organització, Desenvolupament de recursos Humans i altres perfils directius.

El Certificat de Consultor en Desenvolupament Organitzacional obtingut està avalat pel prestigiós GR Institute for Organizational Development d 'Israel, el director és el Professor Itamar Rogovsky. En aquest programa participen empreses com La Caixa, Renault, Danone, Parc Tauli, Roca, Codorniu, Port de Barcelona, ​​UOC, La Salle, etc.

Per a més informació sobre el seminari feu clic aquí.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC