Primera edició dels premis de la Fundació Vila-Saborit al millor treball de final de màster del Màster de Psicologia General Sanitària

09-03-2017   |  Barcelona

El termini de presentació de candidatures s'habilitarà de l'1 al 31 de març 2017

La Universitat Abat Oliba CEU, en col·laboració amb la Fundació Vila-Saborit, convoca la primera edició dels premis 'Fundació Vila-Saborit al millor treball final de Màster Universitari en Psicologia General Sanitària'. El premi té l’objectiu de prestar una via de divulgació de les contribucions que han aportat els treballs en la matèria fins a l’actualitat, així com d’estimular l’excel·lència i la recerca científica en els posteriors.

Tots els titulats d’un màster de Psicologia General Sanitària, de qualsevol de les 9 universitats que l’imparteixen a Catalunya, poden presentar-s’hi, sempre que el treball final de màster hagi obtingut una qualificació mínima de 8 punts.

El jurat, format per un representant de la Fundació Vila-Saborit i per membres de les universitats que ofereixen el màster, avaluarà les candidatures i atorgarà tres reconeixements: un primer premi (de 1.000 euros), un primer accèssit (de 500 euros) i un segon accèssit (de 250 euros).

El termini de presentació de candidatures va de l’ 1 al 31 de març de 2017. Podeu consultar totes les condicions de la convocatòria en aquest enllaç a les bases del premi, així com presentar-vos-hi mitjançant aquest formulari d'inscripció.

Els guanyadors es coneixeran la primera setmana de maig, i rebran el premi durant les III Jornades de Psicologia que se celebraran el 9 de maig a la Universitat Abat Oliba CEU.

Més informació al web de la Universitat Abat Oliba.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC