Actualitza les teves dades a la fitxa col·legial

11-10-2018   |  Barcelona

Recomanem que actualitzeu les vostres dades de cara als propers processos electorals del COPC.

De cara als propers processos electorals del COPC, recomanem que s’actualitzin les dades personals de la fitxa col·legial per tal de garantir la recepció dels diferents missatges electorals.

El proper dia 28 de novembre de 2018 es celebren eleccions a les Juntes Rectores de les Delegacions de Girona, Lleida i Tarragona i a les Juntes Directives de les Seccions Professionals.

Per a les eleccions a Delegacions Territorials, són electors amb dret a vot totes les persones col·legiades inscrites a la delegació corresponent amb anterioritat al 29.10.2018, data de publicació del cens electoral, i que es trobin en plenitud dels seus drets col·legials. Les votacions s’efectuaran presencialment o per vot per correu. Per aquest motiu, demanem que s’actualitzi l’adreça postal de la fitxa.

Per a les eleccions a Seccions Professionals, són electors amb dret a vot totes les persones col·legiades inscrites a cada secció amb una anterioritat de 15 dies al 29.10.2018, data de publicació del cens electoral, i que es trobin en plenitud dels seus drets col·legials. Les votacions es podran efectuar presencialment o per vot electrònic. Per aquest motiu, demanem que s’actualitzi el correu electrònic de la fitxa col·legial. A l’adreça de correu electrònic que hi consti, s’hi enviarà tota la informació referida al vot electrònic.  

Entra a la teva àrea privada i valida la correcció de les teves dades que hi consten!

  Etiquetes: Eleccions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC